8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pretty Woman ČR 2009 - finalistka – Renáta Mildner

Narodila jsem se 13.7.1978 v Brně ve znamení raka, ovšem se všemi ascendenty vodnáře, takže podle horoskopu bych měla být citlivý flegmatik kombinovaný s extrovertním sangvinikem. Horoskop není daleko od pravdy!! Se svým manželem žiji v Ochozu u Brna, takže se cítím být tak trochu zálesačkou, neboť kolem nás jsou samé lesy :-)


Peníze si vydělávám již od svých patnácti let. Ke kariéře mě vlastně donutil i život – velmi brzy mi zemřel táta a já se místo toho, abych šla na Vysokou školu musela postavit na vlastní nohy. Odjakživa mě zajímala reklama, PR, marketing a z hostesky jsem se postupem času vypracovala až na marketingovou ředitelku. Mým dětským snem bylo stát se módní návrhářkou a tento sen se mi v podstatě splnil, i když asi jiným způsobem, než jsem si představovala :-)

Dnes vlastním prosperující firmu, která se zabývá výrobou a distribucí potřeb pro chrty. Tuto firmu, která je v mnoha ohledech jediná na světě, jsem celou vymyslela, vybudovala a jako majitelka v ní funguji coby Ferda Mravenec - práce všeho druhu. Svojí činností ve firmě se snažím mimo jiné podporovat záchranu chrtích životů a dostihový sport v naší republice.

Jak asi tušíte, tuto práci by nešlo dělat bez velké lásky k těmto psům. Já se vlastně ke své firmě dostala díky hezké životní náhodě a mojí fence whippeta jménem Isis. Jsem šťastná, že moje práce je zároveň mým koníčkem a denodenně si uvědomuji, že to rozhodně není samozřejmost. A snad už ani nemusím dodávat, že mým největším odreagováním je vzít psy a jít s nimi na procházku. V současnosti se totiž v naší domácnosti zabydleli chrti rovnou tři a pokud mi věnujete svůj čas během soutěže Pretty Woman, uvidíte určitě alespoň jednoho na vlastní oči :-)

Miluji italskou kuchyni, boty bez podpatků, svého muže a samozřejmě naše tři psí děti. Kdybych měla svůj život vyjádřit dvěma větami, řekla bych, že jsem hrdá na vše, co jsem zatím v životě dokázala. A nelituji ničeho.

Jsem si jistá, že nebudu litovat ani své účasti v soutěži Pretty Woman.
 

Zdroj: Pretty Woman


Petra Nachtmanová

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chce to dlhšie vlasy
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles