Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pretty Woman ČR 2009 - finalistka – Šárka Vosyková

Ahoj všem,


jmenuji se Šárka Vosyková a narodila jsem se před 37 lety v Ostravě.


Už v ranném dětství se u mne začaly projevovat výrazné organizační a edukační vlohy, a to tak, že jsem z vlastní iniciativy vedla všechny děti v našem paneláku a připravovala jim orientační běhy, při kterých musely poznávat různé rostliny a mechy v přilehlém lesíku, či skákat z místa do dálky nebo běhat sprinty. No a protože mě bavily jazyky, v dětství jsem studovala němčinu a ruštinu, na gymnáziu přidala angličtinu, a později také francouzštinu tak volba byla jasná.

Vystudovala jsem filozofickou fakultu obor učitelství předmětů angličtina a zeměpis a rok učila současně na gymnáziu a státní jazykové škole. Práce mě moc bavila a myslím, že mé studenty také. Krátce na to jsem odjela do USA zdokonalit se jednak v jazyce a také se osamostatnit a nasbírat potřebné životní zkušenosti. Po návratu jsme si splnila sen a otevřela jsem si jazykovou agenturu. Ale na poli osobním se mi vůbec nedařilo najít toho správného partnera pro život a rodinu a tak jsem se opět, jako každý správný poutník, vydala na cestu, tentokrát do San Francisca studovat psychologii.

V rámci studia jsem absolovovala roční psychoanalytický trénink, který mi pomohl pochopit některé špatné vzorce svého chování a odhalit jejich příčíny. V Kalifornii, která mě velmi uchvátila pro svoji pestrost a liberálnost, jsem se také setkala s jógou, která se od té doby stala mou věrnou společnicí na cestě životem. S otevřenou myslí a zbavená některých kostlivců ve skříni jsem také potkala svého manžela. V Kalifornii jsme se vzali na pláži jezera Lake Tahoe a na svatební cestu odjeli na měsíční lektorský kurz jógy na Costa Ricu. Byl to užasný měsíc plný cvičení, meditací, studia a setkání s krásnými lidmi. Po návratu jsme se rozhodli pro Čechy, kde jsem se natrvalo usadili v Praze. Nejdříve jsem učila angličtinu na gymnáziu a posléze pracovala jako recruitment konzultantka v mezinárodní personálni agentuře.

V roce 2005 se nám narodil první syn Oliverek a tři roky nato Oskárek. Musím říci, že prožívám nejkrásnější období svého života. Jako každá maminka dvou malých dětí mám volného času minimálně, přesto hodně čtu, neboť knihy jsou mojí biblioterapií, chodím do divadla a pravidelně tři krát týdně cvičím power jógu a jiná aerobní cvičení.

Do souteže jsem se přihlásila proto, neboť sny se mají plnit a já ještě nesplněné sny mám! Děkuji všem za podporu a hlasy.

 

Zdroj: Pretty Woman


Petra Nachtmanová

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !