Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Známe všechny finalistky soutěže Pretty Woman ČR 2009

V neděli 11. září 2009 od 13 hodin se v pražském klubu Óčko uskutečnila neveřejná baráž soutěže Pretty Woman ČR 2009. Deset nejlepších soutěžících ze semifinálových kol se v ní utkalo o pět postupových míst do finále třetího ročníku soutěže.


To se uskuteční 5. prosince letošního roku. Konkurence byla veliká, a tak musely okouzlující dámy dát do soutěžení opravdu všechno.

Disciplíny baráže byly stejné jako v semifinále a hodnotila je odborná porota. Všech deset soutěžících se nejprve porotě předvedlo v první disciplíně, kterou byla úvodní řeč. Následovala volná disciplína, v níž dámy ukázaly svůj um a talent.

Vidět jsme zde mohli jogínský „pozdrav slunci“, vtipný monolog „A Bůh stvořil ženu“ s prostřihy ze série filmů o Homolkových, na logopiáno krásně zahranou Beethovenovu Píseň pro Elišku, lidový tanec či vystoupení s Italským chrtíkem. V předposlední disciplíně s pracovním názvem „in flagranti“ musely dámy ukázat jak, by se dokázaly vyrovnat s případnou nevěrou svého partnera. Závěrečnou disciplínou byl rozhovor, při kterém dámy odpovídaly na všetečné otázky scénáristy Karla Šístka.
 
Porota měla opravdu nelehkou úlohu vybrat z deseti soutěžících pět postupujících finalistek. Těmi šťastnými nakonec byly Šárka Vosyková, Kateřina Boháčová, Jindřiška Hůlová, Marcela Hrubošová a Renáta Mildner. Pro pět méně úspěšných dam soutěž bohužel skončila. Spolu s novými pěti finalistkami se do finálové desítky samozřejmě zařadí také vítězky jednotlivých semifinálových kol Stanislava Klocová, Martina Trochtová, Eva Svobodová, Alena Böhmová a Pavla Dostálová

halinaPřed samotným finále však všechny dámy odcestují na závěrečné soustředění do některého z přímořských letovisek na Kanárských ostrovech. Finálový večer se uskuteční  5. prosince v  Kongresovém centru Praha a stejně jako loni ho budou moci v přímém televizním přenosu sledovat diváci České televize.

Ti také pomocí SMS hlasování rozhodnou o vítězce třetího ročníku soutěže Pretty Woman ČR. Průběh večera bude podobně netradiční jako celá soutěž. Celé finále se odehraje na ohromující, moderní multifunkční scéně. Neméně zajímavý bude i doprovodný program, divácké oko potěší také modely módního návrháře Josefa Klíra, které na míru připraví pro jednotlivé finalistky.

Podpořit „své“ favoritky však můžete již nyní. Buď prostřednictvím internetového hlasování o titul Pretty Woman INTERNET či na stránkách denního tisku v boji o titul Pretty Woman PRESS.


Zdroj: Pretty woman.cz

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
velká odvaha holky.Držím pacle.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dôfam, že výbez bude ozaj čistý
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles