Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pretty Woman ČR 2009 - finalistka – Stanislava Klocová

Dobrý večer.

Dámy a pánové, věřte, že by pro mne bylo velmi zajímavé, dozvědět se, jak se Váš první dojem o mně slučuje či rozchází s fakty, které Vám o sobě zde napíši.


Považuji se za optimistku a k rozličným situacím se snažím přistupovat pozitivně. Nemám ráda špatnou náladu a konfliktům spíše předcházím. Dokáží mne znejistět. Na své okolí prý působím jistě a sebevědomě. V reálu se tak ale cítím jen v přítomnosti svých blízkých. Úplně nejlépe mi je s mými 3 chlapy. S tím největším jsem už téměř 20 let. A protože jsme spolu rádi, narodili se nám Kubík a Matýsek. Trávíme společně hodně času a často vyrážíme za hranice republiky. Klukům ukazuji možnosti, odlišnosti i nástrahy různých kultur. Chci, aby poznali co nejvíce a mohli se snáze rozhodovat o svém dalším životě. Snažím se jim být průvodcem a rádcem.

Pro udržení kvalitního vztahu s druhými je pro mne důležitá vzájemná důvěra a čestné jednání bez intrik a neúplných informací.

Jsem citlivá vůči bezpráví a zlu. Obzvláště pak v souvislosti s dětmi. Tímto tématem se chci zabývat i ve své disertační práci. S manželem jsme dlouhodobými přispěvateli do Fondu ohrožených dětí. V této souvislosti mám potřebu zmínit, že si nesmírně vážím lidí, kteří svůj život nezištně zasvětili podobným aktivitám a pomoci těm, kteří to sami nezvládnou. Tyto osobnosti jsou pro mne skutečnými celebritami.

Jsem hodně přemýšlivá a vím, že mi tento sklon často brání jednat spontánně a přirozeně. Přestože nejsem výrazně flexibilní a nápaditá, ráda organizuji věci pod tlakem a řeším mnoho situací najednou. Dodává mi to potřebnou reflexi, že zvládám. Na druhé straně vím, že chci být někdy sobecky sama a užít si pocit, že nic nemusím. Pokud potřebuji získat nadhled a odstup od problémů, nejlepším lékem je pro mne vylézt na nějakou skálu a koukat do dáli. Problém je, že se mi pak dlouho nechce zpátky.

Nejsem velkým příznivcem televize, čímž trpí zejména mí kluci. Hodně čtu – ať zábavnou nebo odbornou literaturu a sportuji. Elán mi dodává dynamická, rytmická hudba v posilovně nebo za volantem. Je mi dobře z věcí, které dokončuji a z činností, kterými mohu přispět třeba k lepší náladě či úsměvu druhých.

A už dost povídání, protože chytrá žena ví, že i mlčením může říci mnohem více než slovy.


Zdroj: Pretty Woman


Petra Nachtmanová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je mi sympatická
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles