Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pretty Woman ČR 2009 - finalistka – Pavla Dostálová

Dobrý večer, zdravím Vás, dovolte mi, abych se Vám ve stručnosti představila.

Jmenuji se Pavla Dostálová, je mi 29 let, narodila jsem do rodiny vojáka z povolání a učitelky. Po tatínkovi jsem zdědila preciznost a pečlivost a to mi pomohlo vystudovat Střední pedagogickou školu a poté Univerzitu Palackého v Olomouci.

Ovšem do školství jsem nenastoupila, šla jsem ve šlépějích svého otce a přihlásila jsem se do Armády České republiky. Chtěla jsem dělat práci, která bude zajímavá, rozmanitá a bude mít pevný řád. V Armádě jsem viděla budoucnost, jasnou pracovní a životní perspektivu , možnost růstu a dosáhnutí dobrého postavení. Úspěšně jsem vykonala přijímací řízení a nastoupila jsem k Vojenské policii do Olomouce. Tuto práci jsem vykonávala 5 let, se vším co k tomu patří, administrativa, střílení, házení granátem nebo lezení po skále nebyl problém.

Jsem šťastně vdaná a mám už dvouletou dceru Pavlinku, která je pro nás největší štěstí v životě :-)

Jaká jsem? Temperamentní, zodpovědná, nebojím se nových věcí ale i náladová. Co mi vadí? Lež, povrchnost, faleš, nevěra, sobeckost a přetvářka.
Co ráda dělám? Plavu, tančím, hraji na klavír a podnikám výlety s dcerou a manželem :-)

Proč jsem se do soutěže přihlásila? 2 roky na mateřské dovolené jsou trochu jednotvárné, žene to na sebevědomí moc nepřidá, a snad se mi podaří touto soutěží si ho trošku pozvednout. Vše kolem Pretty Woman beru jako zajímavé zpestření.

MOTTO: Kde není očekávání, není zklamání a cílem je si to pořádně užít :-)
 

Zdroj: Pretty Woman


Petra Nachtmanová

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !