Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pretty Woman ČR 2009 - finalistka – Jindřiška Hůlová

Byla nebyla jednou jedna velká náhoda, která mě k Pretty Woman přivedla. Jedu si takhle odpoledne autem, náhodou si pouštím rádio, náhodou se dozvídám o této soutěži, náhodou mám v den castingu volno a náhodou jsem vybrána do dnešního finále. No nejsou takové náhody v životě fajn? :-) 


Narodila jsem se před 29 lety ve znamení Střelce. Charakteristika tohoto znamení mé povaze dost odpovídá – jsem aktivní, optimistická, upřímná, tolerantní, zvídavá, ráda poznávám nové lidi a nové věci. Jsem romantik, mám schopnost intuice, miluji pobyt na čerstvém vzduchu, cestování (toužím procestovat celý svět) a zvířata. Doma mám „jen“ dva psy, pět koček a papouška. Chtěla jsem se stát veterinářkou, ale jak už to v životě bývá, můj život se ubíral jiným směrem. Mezi mé záliby patří hudba, tanec (není pro mě problém za noc protancovat klidně i dvoje střevíčky :-)), hra na klavír, jízda autem, aerobik, plážový volejbal, in-line bruslení. K životu potřebuji nezávislost a svobodu. Nemám ráda pocit omezování, žárlivost, závist, lež, stereotyp a nudu.

Pocházím ze Šťáhlav u Plzně, nyní žiji přímo v západočeské metropoli, kde jsem také vystudovala Pedagogickou fakultu (obor: učitelství Psychologie a Hudební výchovy pro SŠ). Paní učitelkou jsem se ale nikdy nestala. Touha po poznání jiných zemí a studiu angličtiny mě zanesla na rok do Austrálie a poté na rok do Ameriky. Kdybych si měla vybrat, kam se vrátit, tak určitě do Austrálie. Často jsem si představovala život půl roku v Čechách a druhý půl rok u protinožců. To by pro mě bylo ideální řešení - stále mít léto, teplo, sluníčko. V duchu mých zálib je i moje současné povolání. Již druhým rokem pracuji jako letuška u největší české letecké společnosti a tudíž se stále vznáším v oblacích :-) . Létání mě baví. Každý den je jiný, jiná destinace, v jiný čas, s jinými lidmi.


Na závěr mám jedno přání. Hodně nám fanděte a tleskejte, ať z nás rychle spadne počáteční ostych a nervozita a já Vám za nás za všechny na oplátku slibuji nádherně prožitý dnešní večer. Držte nám palce a teď už hurá do světa devíti Pretty Women. Show právě začíná. Krásně se bavte. Vaše Jindřiška.
 

Zdroj: Pretty Woman


Petra Nachtmanová

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !