Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pretty Woman Česká a Slovenská republika 2010 - finalistka – Kateřina Reichlová

Vážení, ráda bych Vám představila kousíček ze svého soukromí.
Jsem člověk velice impulzivní, energický, nesnášející nudu a zahálení. Někdy se ráda toulám přírodou s hlavou v oblacích, jindy zas musím mít kolem sebe velkou společnost plnou vzruchů.

Někdy se zasním u vážné hudby a jindy poslouchám nahlas rockovou kapelu. Někdy mluvím a nejdu zastavit a jindy si v klidu a tiše skládám básně. I taková jsem já. Mám ráda manuální práci, fyzickou námahu a zvířátka. A proto jsem se rozhodla,že po gymnáziu okusím studia veteriny.

 

Mé zvířecí pudy se však stočily poněkud jiným směrem. A tak jsem svému manželovi, se kterým trávím společný život více než dvanáct let, porodila v devatenácti první dceru Alexandru, ve dvaceti dceru Amálku, ve dvacetičtyřech syna Ládíka, ve dvacetišesti syna Kubíka, ve dvacetiosmi dceru Rozárku a v únoro tohoto roku dceru Viktorii. Tak se vlastně splnil můj sen-mám doma krásný zvěřinec. Nebylo však dne, abych svého rozhodnutí, kdy litovala.Ba naopak, děti mi dávají sílu a naučili mě vážit si obyčejných věcí a morálních hodnot.

Snad někdo podotkne, že jsou jak schůdečky. Ano,ale jsou to schody do nebe a s každým tím schodem je člověk citově bohatší a naučí se chápat nejednu lidskou vlastnost, i tu negativní. Samozřejmě k mým koníčkům patří veškeré aktivity dětí, jejich kroužky, sportovní vyžití, ale i výlety plné dobrodružství a vševědného poznání.Vedle všech těchto zájmů mám také jednu svoji velkou radost. Mám velmi vřelý vztah ke starým věcem. Miluji starožitnosti, veterány i ty lidské, nebot jen oni nám dovedou vyprávět a nebo představit jaké je to ono poctivé řemeslo a uctivé chování k okolí. Sama si renovuji starý nábytek a moji duši potěší kdejaká ,,veteš". Věřím, že pokud jsou tím obklopeny i naše děti, získávají cit k estetice a kvalitní práci. No, a co až dětičky odrostou? Chtěla bych si doplnit vzdělání,více se realizovat v manželově podnikání a ráda bych si pořídila starou červenou felícii a brázdila s ní malebnou krajinou naší země.

Tohle všechno, bych ale nikdy nepocítila, kdybych vedle sebe neměla bytost, které můžu důvěřovat, v těžkých chvílích se o ní opřít a spolehnout. Kdyby tu se mnou nebyl můj manžel a následně všechny naše dětičky. A tak Vám přeji, ať i v tomto uspěchaném světě se dokážete zasnít a potěšit se třeba jen pouhým dětským úsměvem.


Zdroj: Pretty Woman


Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle