Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První semifinále soutěže Pretty Woman ČR 2009

V pátek 4. září 2009 od 19 hodin se v libereckém domě kultury uskutečnilo první semifinálové kolo soutěže Pretty Woman ČR 2009. Devět finalistek se v něm utkalo o postup do finále třetího ročníku soutěže, které se uskuteční 5. prosince ve Státní opeře Praha. Semifinálovým večerem provedla stejně jako minulý rok publicistka a moderátorka Halina Pawlowská.

V odborné porotě zasedli mimo jiné vítězka loňského ročníku soutěže Sylvie Šuléřová, módní návrhář Josef Klír, moderátorka Gábina Partyšová - Koktová a řada jiných. V rolích glosátorů, kteří komentovali výkony soutěžících v jednotlivých disciplínách, se libereckému publiku představili Josef Laufer, Mahulena Bočanová a Aleš Háma. Připraven byl také zajímavý doprovodný program, dámy podpořili hudebním vystoupením Dara Rolins, Tereza Kerndlová a Láďa Kerndl.

vitezkaPro soutěžící bylo připraveno celkem pět soutěžních disciplín, které ohodnotila odborná porota. Všech devět semifinalistek se nejprve publiku předvedlo v první disciplíně, kterou bylo představení sebe sama. Následovala volná disciplína, v níž dámy předvedly svůj um a talent. Vidět jsme zde mohli například hru na elektrické piano, lekci jógy, píseň od Edit Piaf, či rozhovor s Dominikem Haškem.

Nejvíc však diváky pobavila soutěžící Kateřina Boháčová, která vtipně přetvořila biblický text „A Bůh stvořil ženu“ a doprovodila ho, krátkým sestřihem z filmu o Homolkových. Šest nejúspěšnějších dam poté postoupilo do dalších disciplín, pro tři méně úspěšné slavnostní večer skončil. Třetí disciplína byla nazvána Inflagranti, jednalo se o scénku, ve které dámy měly ukázat jak, by se zachovaly, kdyby přistihly svého partnera při nevěře. Semifinalistky se s touto situací vypořádaly většinou vtipně a s nadhledem.

Po této disciplíně již zůstaly v soutěži tři supersemifinalistky, Šárka Vosyková, Kateřina Boháčová a Stanislava Klocová, které se utkaly v závěrečných dvou disciplínách. Předposlední disciplína nesla pracovní název „glosátoři“. Po shlédnutí sestřihu z castingu, musely dámy vtipně okomentovat své dosavadní působení v soutěži. Závěrečnou disciplínou byla Talk Show, která rozhodla o konečných výsledcích libereckého semifinále.

bocanova-jandova-partysovaPretty Woman Liberec 2009 se stala Stanislava Klocová, která automaticky postupuje do celorepublikového finále. Ostatní dvě supersemifinalistky postupují do neveřejné baráže o postupová místa. Vítězkou internetového hlasování se stala Lenka Ondráčková a získala tak titul Pretty Woman Internet Liberec. Čtenáři vybraných titulů denního tisku si za Pretty Woman Press Liberec zvolili náhradnici Renatu Habrdovou.

Po libereckém semifinále budou následovat semifinálová kola v Českých Budějovicích, Karlových Varech, Ostravě a Brně. Deset nejúspěšnějších žen postoupí ze semifinálových kol do celorepublikového finále. Před ním se však všechny finalistky zůčastní závěrečného soustředění. 

tereza-kerndlovaFinálový večer se uskuteční 5. prosince 2009 a stejně jako loni ho budou moci v přímém televizním přenosu sledovat diváci České televize. Ti také pomocí SMS hlasování rozhodnou o vítězce třetího ročníku soutěže Pretty Woman ČR. Průběh večera bude podobně netradiční jako celá soutěž. Celé finále se odehraje na ohromující, moderní multifunkční scéně.

Neméně zajímavý bude i doprovodný program, divácké oko potěší také modely módního návrháře Josefa Klíra, které na míru připraví pro jednotlivé finalistky. Podpořit „své“ favoritky však můžete již nyní. Buď prostřednictvím internetového hlasování o titul Pretty Woman INTERNET či na stránkách denního tisku v boji o titul Pretty Woman PRESS.

Zdroj: Pretty Woman

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku První semifinále soutěže Pretty Woman ČR 2009:

První semifinále soutěže Pretty Woman ČR 2009
První semifinále soutěže Pretty Woman ČR 2009
První semifinále soutěže Pretty Woman ČR 2009
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !