Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž Pretty Woman ČR zná již své semifinalistky

Soutěž Pretty Woman CR 2009 již zná finální sestavy semifinalistek. Ty se v září v rámci semifinálových kol utkají o postup do finálového klání, které se bude vysílat 5. prosince v přímém přenosu na České televizi. V rámci slavnostního finálového večera, který se konal v krásných prostorách Resortu Sv. Kateřina se jednotlivé uchazečky o titul Pretty Woman ČR 2009 dozvěděly, které z nich mají to štěstí a postupují do semifinálových klání a které z nich svou cestu za titulem i snem zanechají v Počátkách. Podporu jim přijela projevit i moderátorka a patronka soutěže, paní Halina Pawlowská.

Soustředění uchazeček o titul Pretty Woman ČR v Resortu Sv. Kateřina se uzavřelo. Pro dámy, které úspěšně prošly castingovými koly, připravili organizátoři intenzivní přípravný program v kouzelném prostředí Resortu Svatá Kateřina, v jednom z nejkrásnějších koutů Vysočiny. Nechybělo focení, nácvik rétoriky, konzultace s dietologem i proměny, o které se postarali šikovní vizážisté a kadeřníci.

Soutěž Pretty Woman ČR zná již své semifinalistkyDámy si měly možnost vyslechnout i odborné přednášky a besedy. Nejpříjemnější součástí programu bylo využití skvělých relaxačních programů a sportovních aktivit, které Resort Svatá Kateřina nabízí, jako je např. jóga, jízda na koních, golf, taebo, masáže a welness procedury.

V rámci soustředění se semifinalistky měly možnost setkat s řadou známých osobností. Herečka Nela Boudová si připravila kurs rozvoje osobnosti, Aleš Ulm dámy seznámil s prací v médiích, Jakub Smolík se postaral o country atmosféru u táboráku. Největší podporu dámám předala Halina Pawlowská. Ta s humorem sobě vlastním připravila semifinalistkám přednášku. Pak dámy vyzvala na debatu. A protože uchazečky o titul byly Halinou doslova nadšeny, debata se protáhla do pozdních večerních hodin.

„Žena co je pretty, mužům jitří city, česká pretty žena, je nejtvrdší měna“, tak Halina Pawlowská ukončila svoji řeč. Halina Pawlowská je patronkou a moderátorkou projektu již druhý rok. Na otázku, v čem se letošní ročník soutěže liší od minulého, odpověděla: “Rok od roku soutěž podporuje normální české ženy, které mají kouzlo, šmrnc, vnitřní krásu a sílu“. „Ještě bych tu ráda viděla víc těch normálnějších, jsou tu samé krásné ženy“, dodala s úsměvem.
 
Resort Svatá Kateřina Halinu přímo okouzlil. Vkusně a stylově upravený původní ozdravný areál, překrásná příroda, pramen Svatá Kateřina i welness procedury. „Připomíná mi to tu dětství. Ráno chladno, odpoledně teplo, večer chladno. Všude krásná zeleň. Vybavují se mi zde krásné vzpomínky,“ svěřila se Halina Pawlowská. „Welness a relaxační procedury, z nich jsem úplně nadšená. Potřebovala bych ještě alespoň dalších dvacet dní pobytu“, smála se.

Halina Pawlowská si pro své fanynky nejen z řad Pretty Woman připravila Soutěž Pretty Woman ČR zná již své semifinalistkypřekvapení. Čtení z její nové knížky Když sob se ženou snídá. Kniha je protkaná humornými povídkami, reportážemi a cestovatelskými zážitky. „Kniha je plná příběhů, které jsem zažila z cest po Čechách se svojí rodinou. Čtenářům jsem se ale svěřila i se situacemi, které jsem zažila na Malorce, v Hollywoodu či v Paříži nebo ve Vídni“, řekla Halina. „Motto knihy je Vykašli se na humna, jeď do světa na humra a je pojmenovaná po příběhu z cest za polárním kruhem z Finska. Tam by každá žena, která má problém seznámit se s muži, měla rozhodně zavítat. Určitě by po ní byla velká poptávka. Otázkou však zůstává, kolik žen by chtělo za polárním kruhem následně žít“, dodává s úsměvem Halina.

Semifinalistky knihu „Když sob se ženou snídá“ z rukou Haliny Pawlowské obdržely v rámci závěrečného večera. Čtenáři si ji mohou koupit v knihkupectví již od pondělí 17. srpna.

Slavnostní finálový večer se nesl v příjemné atmosféře. Nechyběly však ani slzy. Semifinalistkám byl sdělen verdikt – devět z každého kraje postupuje do dalšího klání, pro jednu však sen o postupu končí. Pro ty úspěšnější čeká během září pět semifinálových kol v největších českých a moravských městech. První semifinálové kolo se uskuteční 4. září 2009 v libereckém Domě kultury. Následovat bude 8. září semifinále v Českých Budějovicích (Výstaviště Pavilon Z), 14. září semifinálové kolo v Karlových Varech (Grand Horel Pupp), 18. září v Ostravě (Sportovní hala Sareza) a 22. září poslední semifinále v brněnském Boby centru. Deset nejúspěšnějších soutěžících ze semifinálových kol postoupí do celorepublikového finále. To se uskuteční v sobotu 5. prosince a diváci jej budou moci sledovat v přímém přenosu na České televizi.

Zdroj: Pretty Woman

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek