Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První den soustředění Pretty Woman ČR 2009

První den soustředění semifinalistek soutěže Pretty Woman se nesl v dobré náladě. Dámy se učily chůzi na podpatcích, správné artikulaci a mluvení do mikrofonu. Deset z nich se zúčastnilo fotografování, další se věnovaly tréninku nebo dietologii. Na závěr dne je přijel povzbudit zpěvák a scénárista Aleš Ulm.

Soutěžící jsou rozděleny do pěti skupin desetičlenných skupin podle jednotlivých semifinálových kol, která se budou konat v průběhu září. Každá skupina má svůj vlastní denní program. Semifinalistky z Liberce dnes pózovaly módnímu fotografovi Richardu Nowakovi, který je zároveň i jedním z porotců. Na sobě měly dámy šaty od známého návrháře Josefa Klíra a všem se pečlivě věnovali zkušení vizážisté a kadeřníci.

První den soustředění Pretty Woman ČR 2009 v PočátkáchOstatní skupiny dnes trénovaly základy pohybu na mole, držení těla a chůzi na podpatcích. Aby si všechny dámy zlepšily i schopnost mluveného projevu, následovala lekce rétoriky. Tou semifinalistky provázel scénárista Karel Šístek, pod jehož vedením si dámy zkoušely jazykolamy a zřetelnou artikulaci.

Soutěžící, které na soustředění prošly castingem v Brně, dnes navštívily dietologa Resortu Svatá Kateřina, pana docenta Macha. Každé z nich změřil fyzickou kondici. Ve skupině se dokonce našla jedna dáma s ideálním množstvím tukové i svalové hmoty, Pavla Dostálová z Olomouce. Ta později vtipkovala, že je to jistě díky pravidelné konzumaci syrečků.

Večer pak patřil šéfdramaturgovi České televize Aleši Ulmovi. Scénárista semifinalistkám poradil, jak mají komunikovat s médii a jak reagovat na případné otázky. Na závěr zavzpomínal na své hudební začátky a dokonce zazpíval několik písní. Ani dámy nezůstaly pozadu a odvážně se vrhly do zpívání karaoke.

Zdroj: Pretty woman

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle