Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pretty Woman Česká a Slovenská republika 2010 - finalistka – Romana Sedláková

Ne vždy jsem se cítila ve svém životě tak spokojená jako nyní. Možnost představit se Vám je další příjemná povinnost, kterou mi můj život připravil po třicítce. Jmenuji se Romana, 3 roky bydlím v Hranicích, ale kořeny mám velmi hluboko zapuštěny v malé vesničce Podhoří, kam se za pár měsíců budu vracet. Mám skvělého partnera, se kterým vychovávám svého milovaného syna Tomáška. Jsem svobodná (zatím :-).

Vystudovala jsem gymnázium a vzdělání doplnila studiem sociálně-právního oboru. Dodnes tuto volbu považuji za svůj omyl. Nikdy jsem se poté sociálnímu oboru nevěnovala a ani to neplánuji. V mém životě mě nejvíce změnila práce, kterou jsem si našla ihned po ukončení studií. Od 21 let pracuji v cestovní kanceláři. Když jsem nastupovala, byla jsem vystrašená, neprůbojná a stydlivá dívka s nízkým sebevědomím.

Šance, které se mi naskytly v průběhu let, změna různých pozic v rámci cestovní kanceláře pro kterou pracuji, podpora mých nadřízených a jejich důvěra v moje skryté schopnosti ze mě udělala sebevědomou ženu, ženu, kterou jsem dnes. Myslela jsem si, že kariéra je pro mne vším. Mýlila jsem se. Byl to jen pocit, který vždy po čase ustoupil do pozadí. Vším je pro mne má rodina.

Na dětství vzpomínám ráda, období od puberty, kdy už jsem svůj život chtěla ovládat sama, bylo méně příjemné. Svůj život už asi tak od šestnácti let rozděluji na etapy, kdy jsem šťastná v partnerském vztahu, a kdy ne. Pohodový partnerský vztah je pro mě nejdůležitější faktor, který mě nabíjí, dodává mi síly a energie do všech ostatních částí mého života. Mohu zodpovědně přiznat, že do mých 30 let se mi po této stránce moc nedařilo. Před třemi lety se ale nade mnou někdo „TAM NAHOŘE“ slitoval a poslal mi do cesty mého současného přítele. Spolu jsme překonali počáteční nepřízeň okolí, posměšky a řeči o tom, že jsem „na zajíčky“. Přítel je o mnoho let mladší. Navzdory tomu a medializovaným názorům mnohých psychologů na toto téma jsme spolu šťastní a přítel je skvělý otec pro mého 6-ti letého synka. Stavíme si rodinný dům, plánujeme miminko. Jsme rádi, že jsme spolu.

Pokud se neumístím v této soutěži mezi prvními dámami tak mě to určitě zamrzí, lhala bych, kdybych napsala, že ne. Na druhé straně člověk nemůže vyhrávat pořád. A já už jsem docela nedávno vyhrála něco velmi cenného. Za výhru totiž považuji svůj momentální život a všem přeji, ať se cítí stejně fajn jako já :-)

 

Zdroj: Pretty Woman


Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka