Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pretty Woman Česká a Slovenská republika 2010 - finalistka – Gabriela Neubauer

Krásný dobrý den Vážené dámy, Vážení pánové, milí diváci.
Dovolte, abych i já se Vám představila a nechala Vás tak alespoň na chviličku nahlédnout do své někdy silné, ale většinou křehké a zranitelné duše. Jmenuji se Gabriela. Toto jméno pochází z hebrejštiny, je to ženská podoba jména Gabriel, které se dá vyložit jako „muž boží“ nebo „přemohl mě Bůh“. I mé rodiče zřejmě při volbě jména „přemohl Bůh“ a dali mi toto krásné jméno.


Narodila jsem se před 29 lety v krásném královském městečku Kadani, kterému jsem byla zhruba před 4 lety nevěrná a šla za hlasem svého srdce do východních Čech, konkrétně do Chrudimi. Zde jsem našla svůj smysl života v podobě milujícího manžela, kterého si nesmírně vážím a vlastně i vděčím tomu, že Vám teď mohu napsat tyto řádky, jelikož to byl právě „ON“, kdo mne do této soutěže přihlásil. Mám zde i svou práci, která mne do jisté míry naplňuje a vždy něčím novým překvapí, jelikož pracuji jako osobní asistentka makléře. Vůbec práce s lidmi, jako taková, mi dodává další zkušenosti a potřebné vědomosti, i když jsem spíš introvert. Ráda si uchovávám svá tajemství a do svého nitra si jen tak někoho nepustím.

Jsem maminkou dvou úžasných dětiček. Téměř již pubertálního Deniska a malé princezny Sofinky. Každá maminka mi dá jistě za pravdu, že dětičky jsou radost, ale především starost a obětavost.

Jaroslav Vrchlický kdysi pronesl krásnou větu : „Člověk musí mít něco, co by mohl zbožňovat, jinak je jeho život prázdný.“ A tak i já se snažím v tom každodenním uspěchaném životě najít něco, co budu zbožňovat a co mi dodá opět nový náboj. Ať už je to procházka v lese, nebo úžasný nájezd do obchodního centra v době slev, nebo třeba i jen tak obyčejně strávený den u televize s tabulkou čokolády. V této chvíli je to právě soutěž Pretty Woman, s jejímž mottem souhlasím, jelikož si myslím, že z každé, i z té sebeobyčejnější ženy vyzařuje kouzlo osobnosti. Jen ne každá žena se obklopuje těmi správnými lidmi, kteří ji o tom přesvědčí. A tak věřím, že i Vy diváci a čtenáři, spatříte v každé z nás to jedinečné kouzlo, které nás činí krásnými. Třeba ho objevíte právě ve mně a podpoříte mne svým hlasem, protože jak už jednou řekl slavný Cicero : „Životem vládne štěstěna, ne moudrost !“ Takže, kdo ví ?
Krásný večer ……

 

Zdroj: Pretty Woman


Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles