Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pretty Woman Česká a Slovenská republika 2010 - finalistka – Gabriela Neubauer

Krásný dobrý den Vážené dámy, Vážení pánové, milí diváci.
Dovolte, abych i já se Vám představila a nechala Vás tak alespoň na chviličku nahlédnout do své někdy silné, ale většinou křehké a zranitelné duše. Jmenuji se Gabriela. Toto jméno pochází z hebrejštiny, je to ženská podoba jména Gabriel, které se dá vyložit jako „muž boží“ nebo „přemohl mě Bůh“. I mé rodiče zřejmě při volbě jména „přemohl Bůh“ a dali mi toto krásné jméno.


Narodila jsem se před 29 lety v krásném královském městečku Kadani, kterému jsem byla zhruba před 4 lety nevěrná a šla za hlasem svého srdce do východních Čech, konkrétně do Chrudimi. Zde jsem našla svůj smysl života v podobě milujícího manžela, kterého si nesmírně vážím a vlastně i vděčím tomu, že Vám teď mohu napsat tyto řádky, jelikož to byl právě „ON“, kdo mne do této soutěže přihlásil. Mám zde i svou práci, která mne do jisté míry naplňuje a vždy něčím novým překvapí, jelikož pracuji jako osobní asistentka makléře. Vůbec práce s lidmi, jako taková, mi dodává další zkušenosti a potřebné vědomosti, i když jsem spíš introvert. Ráda si uchovávám svá tajemství a do svého nitra si jen tak někoho nepustím.

Jsem maminkou dvou úžasných dětiček. Téměř již pubertálního Deniska a malé princezny Sofinky. Každá maminka mi dá jistě za pravdu, že dětičky jsou radost, ale především starost a obětavost.

Jaroslav Vrchlický kdysi pronesl krásnou větu : „Člověk musí mít něco, co by mohl zbožňovat, jinak je jeho život prázdný.“ A tak i já se snažím v tom každodenním uspěchaném životě najít něco, co budu zbožňovat a co mi dodá opět nový náboj. Ať už je to procházka v lese, nebo úžasný nájezd do obchodního centra v době slev, nebo třeba i jen tak obyčejně strávený den u televize s tabulkou čokolády. V této chvíli je to právě soutěž Pretty Woman, s jejímž mottem souhlasím, jelikož si myslím, že z každé, i z té sebeobyčejnější ženy vyzařuje kouzlo osobnosti. Jen ne každá žena se obklopuje těmi správnými lidmi, kteří ji o tom přesvědčí. A tak věřím, že i Vy diváci a čtenáři, spatříte v každé z nás to jedinečné kouzlo, které nás činí krásnými. Třeba ho objevíte právě ve mně a podpoříte mne svým hlasem, protože jak už jednou řekl slavný Cicero : „Životem vládne štěstěna, ne moudrost !“ Takže, kdo ví ?
Krásný večer ……

 

Zdroj: Pretty Woman


Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles