Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hledáme Pretty Woman pro rok 2010

„Soutěž Pretty Woman ČR je mezi soutěžemi krásy příjemnou výjimkou, protože jejím hlavním posláním je poukázat na přirozenou krásu ženy ve všech směrech,“ říká Iva Crkalová, ředitelka soutěže Pretty Woman ČR. „Modelingová kritéria a míry zde tedy nejsou rozhodujícím elementem“, dodává.


Vyhlašujeme 4. ročník soutěže Pretty Woman České a Slovenské republiky 2010!

 

Jedna z nejlákavějších cen pro vítězku je určitě atraktivní hlavní cena - osobní vůz značky Citroën DS3. Nepostradatelný společník každé samostatné aktivní ženy.


Letos poprvé v historii Pretty Woman Slovensko


logoNovinkou celého projektu Pretty Woman je rozšíření působnosti soutěže právě i na Slovensko. Vnímáme to jako velký krok a posun a už teď se těšíme na česko – slovenskou spolupráci. Kdo bude příští Pretty Woman České a Slovenské republiky 2010? Češka nebo Slovenka…?


Halina již po třetí moderátorkou a hlavní hvězdou soutěže


K soutěži neodmyslitelně patří moderátorka a patronka PW - paní Halina Pawlowská. Pro mnohé dámy je právě ona se svým jedinečným ženským šarmem a osobitým humorem velkou inspirací. Jsme rádi, že i letos bude s námi!


Castingy:


Nejprve nás čekalo 8 castingů v ČR a následně 5 na Slovensku. V pondělí 3.května vše odstartoval Liberec, kde se na prvním konkursu ve wellness hotelu Babylon sešly první zájemkyně o soutěž ze severních Čech. V úterý pak následoval konkurs v Parkhotelu v Plzni a ve středu jsme jsme zakotvili na karlovarském castingu v Grand hotelu Pupp.


Všechny nás mile překvapil velký zájem dam, které dorazily spontálně i bez předchozího přihlášení. Během castingů nás mile potěšilo i samotné odhodlání, nasazení a nadšení, se kterým se všechny zúčastněné zájemkyně popraly se všemi třemi hodnocenými disciplínami, a to představením se, hereckou etudou na jimi zvolené téma a závěrečnou talkshow, ve které musely čelit zvídavým otázkám pana scénáristy.


I přes počáteční trému a napětí se zatím ale všem zúčastněným na všech castinzích podařilo vytvořit velmi příjemnou a pohodovou atmosféru, v niž dámy i díky své vzájemné podpoře a pochopení dokázaly projevit svůj šarm, charisma, ale i odvahu, důvtip a smysl pro humor.


Od 21.6. probíhala v pěti největších slovenských městech série konkursů, ze kterých porota vybrala 10 postupujících dam do velkého slovenského semifinále, které se uskuteční 5. října v Bratislavě.


První československý televizní přímý přenos Pretty Woman již 4. prosince 2010 !


 

Zdroj: Pretty Woman


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tá súťaž by mala mať svoju tradíciu
Obrázek uživatelky
profil
dúfam, že budete mať dobré obsadenie
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles