Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Další semifinálová kola soutěže Pretty Woman

Ve dnech 14., 18. a 22. září 2009 se uskutečnila další semifinálová kola soutěže Pretty Woman 2009. Semifinálovými večery opět provedla publicistka a moderátorka Halina Pawlowská.

V odborné porotě zasedli mimo jiné vítězka loňského ročníku soutěže Sylvie Šuléřová, módní návrhář Josef Klír, moderátorka Zuzana Belohorcová a řada jiných. V rolích glosátorů, kteří komentovali výkony soutěžících v jednotlivých disciplínách, se představili Josef Laufer, Mahulena Bočanová a Aleš Háma. Připraven byl také zajímavý doprovodný program, dámy podpořili hudebním vystoupením Dara Rolins, Tereza Kerndlová a Láďa Kerndl. Pro soutěžící bylo připraveno celkem pět soutěžních disciplín, které ohodnotila odborná porota.

Další semifinále soutěže Pretty Woman se uskutečnily v Karlových Varech, Ostravě a BrněVšechny semifinalistky se nejprve publiku předvedly v první disciplíně, kterou bylo představení sebe sama. Následovala volná disciplína, v níž dámy předvedly svůj um a talent. Vidět jsme zde mohli například DJskou show, folklórní tanec, první pokušení Evy, či velmi vtipnou parodii na casting. Nejúspěšnější dámy poté postoupily do dalších disciplín.

Třetí disciplína byla nazvána Inflagranti, jednalo se o scénku, ve které dámy měly ukázat jak, by se zachovaly, kdyby přistihly svého partnera při nevěře. Záletného manžela jim zdatně představoval herec západočeského divadla Jindřich Skopec. Většinu dam tato situace tak „rozvášnila“, že během večera musel vydržet pár facek či polití vodou. Předposlední disciplína nesla pracovní název „glosátoři“. Po shlédnutí sestřihu z castingu, musely dámy vtipně okomentovat své dosavadní působení v soutěži. Závěrečnou disciplínou byla Talk Show, která rozhodla o konečných výsledcích semifinále.

Pretty Woman Karlovy Vary 2009 se stala Eva Svobodová, která automaticky postupuje do celorepublikového finále. Ostatní dvě supersemifinalistky postupují do neveřejné baráže o postupová místa. Vítězkou internetového hlasování se stala Renata Pěničková a získala tak titul Pretty Woman Internet Karlovy Vary. Čtenáři vybraných titulů denního tisku si za Pretty Woman Press Karlovy Vary zvolili Evu Svobodovou, která tak získala tituly dva.

Pretty Woman Ostrava 2009 se stala dáma s číslem 1 Alena Böhmová, kteráDalší semifinále soutěže Pretty Woman se uskutečnily v Karlových Varech, Ostravě a Brně automaticky postupuje do celorepublikového finále. Ostatní dvě supersemifinalistky postupují do neveřejné baráže o postupová místa. Vítězkou internetového hlasování se stala také Alena Böhmová a získala tak titul Pretty Woman Internet Ostrava. Čtenáři vybraných titulů denního tisku si za Pretty Woman Press Ostrava zvolili Zuzanu Křížovskou .

Pretty Woman Brno 2009 se stala Pavla Dostálová, která automaticky postupuje do celorepublikového finále. Ostatní dvě supersemifinalistky postupují do neveřejné baráže o postupová místa. Vítězkou internetového hlasování se stala Helena Matějková a získala tak titul Pretty Woman Internet Brno. Čtenáři vybraných titulů denního tisku si za Pretty Woman Press Brno zvolili Hana Brůhová.

Po tomto posledním semifinálovém kole, bude následovat neveřejná baráž, na které bude vybráno zbilích 5 finalistek. Ty ještě před finálovým večerem odcestují na týdenní soustředění.

Finálový večer se uskuteční 5. prosince 2009 a stejně jako loni ho budou moci v přímém televizním přenosu sledovat diváci České televize. Ti také pomocí SMS hlasování rozhodnou o vítězce třetího ročníku soutěže Pretty Woman ČR. Průběh večera bude podobně netradiční jako celá soutěž. Celé finále se odehraje na ohromující, moderní multifunkční scéně. Neméně zajímavý bude i doprovodný program, divácké oko potěší také modely módního návrháře Josefa Klíra, které na míru připraví pro jednotlivé finalistky. Podpořit „své“ favoritky však můžete již nyní. Buď prostřednictvím internetového hlasování o titul Pretty Woman INTERNET či na stránkách denního tisku v boji o titul Pretty Woman PRESS.

Zdroj: Pretty woman.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ani to není moc známé.
Obrázek uživatelky
profil
je to zbitecne
Obrázek uživatelky
profil
Tahle soutěž je mysím úplně zbytečná. Nedokáže se vůbec přiblížit ke kultovnímu filmu a je to pouze zneužití jeho názvu. Vždyť ty soutěžící soutěží s něčím, co jim bylo dáno od Boha a ne, že by to byla jejich zásluha. Nevím proč se opičíme po světě raději nepodporujeme skutečné dovednosti a znalosti.
Obrázek uživatelky
profil
parádní a velkolepá podívaná,hlavně úžasný humor haliny pavlovské!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka